Здравословна и вкусна пица

Когато човек се досети за чудесна пица първо и най-важно идващо му на ум, нормално е „нездравословна”. Една пица дори би могла да е много полезна, в зависимост от съставките и това как се прави.

Рецепта за полезна пица е значително лесна и се привежда до избора на точните хранителни компоненти. Точно преди да почнете да се притеснявате за гарнитурата, е нужно да погрижите за тестото. Ще намерите различни видове тесто, но такова без глутен би гарантирало, че всеки ще може да се зарадва на Вашето труд. За съжаление значителен брой от тестото за пица с липса на глутен притежават един неприятен проблем – ужасни са на вкус. Тестото за пицата без глутен обикновено е твърде тестливо или пък прекалено хрупкаво и се разпада. Намирането на крехкият баланс измежду 2-те много често е много сложно. Добрата рецепта е тази, която включва много различни видове брашно например тапиока брашно, брашно от сорго или кафяв ориз. Допълнителни компоненти например зехтин, оризов оцет, кафява захар и морска сол ще добавят приемлив вкус към тестото и ще предотвратят да изсъхне твърде много.

pizzaВеднага като свършите с тестото бихте могли да почнете с гарнитурата – тънка или дебела, кръгла или квадратна. Правилната рецепта е тази, която не изсушава гарнитурата прекалено много. Печете докато тестото се набъбне, точно тогава извадете и добавяте другите компоненти. Сосчето за пицата е също така изключително важен. Бихте могли да намерите органични сосове за вашата пица онлайн и в отделни специализирани магазини. Бихте могли да си го приготвите сами, като закупите правилните домати, добавите чесън и билки и смелите . Вие сами преценявате колко гъст ще е соса и какви точно подправки ще се ползват, например това би могло да ви даде по-пикантен или по-сладък вкус. Плюса от ръчно изготвен сос е точно това, че не се получават големи нива на натрий или захар, намиращи се в сосовете от буркани.

Относно сиренето – козе сирене и моцарела са класически. Ще можете да позлвате много или малко. Съществуват версии, като ползват мляко с ниска масленост, като така се избягва голямото количество на мазнини, от което нямате никаква нужда. Сиренето трябва да обхваща колкото се може повече пица, осигурявайки Ви вкуса, който искате. Гарнитурата може да бъде зеленчуци, като се започне от броколи и се стигне до гъби. Добавянето на повечко различни всеки път би ви помогнало да откриете на кои точно от тях да се радвате повече.

Върнете абсолютно всичко това обратно в печката, докато сиренцето се разтопи и получите невероятна, здравословна пица, създавайки от нулата.

Но ако всичко до тук ви се струва сложно, може спокойно да се доверите напълно на Мелниците и техните невероятни пици с добра възможност за доставяне до вашия дом!

Разгледайте сайта ни: пицарии софия

Comments are closed.
rolex replica uk breitling replica rolex replica