Как да продам двустаен апартамен в София

Успешната продажба на двустаен апартамент, не е проста задача и не става просто с поставяне на една табела.

продажба на двустаен апартамен софия

Той включва процес, съставен от няколко прости, но много важни стъпки. Ако планирате да продадете вашия апартамент, изброените по-долу стъпки са важни и задължително трябва да ги спазвате.

Определете пазарната стойност на вашия имот

Може би планирате да закупите нов двустаен апартамен и искате да вземете за вашият същата цена, каквато е за нов. Това не трябва да го правите, а реално да определите каква е цената на този апартамен, с който разполагате.

За да разберете добре цената, която потенциалните купувачи са готови да платят за вида на имота, който имате, трябва да проучте цените на съседните имоти или да иползвате агенция за имоти.

Разгледайте сайтове на агенции за да разберете какви са цените на имотите. Може да проверите цените на двустайните апартаменти на адрес Продажба на Двустайни Апартаменти в София – ТОП Оферти

Една агенция, като KA5 има познания за пазара на имоти, след като обиколи дома ви агент, може да ви предостави приблизителна оценка на текущата стойност на вашия апартамент.

Оценете физическото състояние на вашия апартамент

Преценете външния вид и общото състояние на вашия апартамент . Изберете точна, обективна оценка . Определете характеристики и силните страница, за да искате по-висока цена. В същото време определете и слабите му страни.

Има ли козметични проблеми и / или функционални проблеми? Инвестирайте в поправка на дребните неща, преди да пуснете апартамента си на пазара. Това е сигурен начин за премахване проблеми, които могат да обезкуражат купувачите да придобият вашата къща.

Подгответе вашия апартамент

След като прецените състоянието апартамента си, пристъпете към работа. Започнете с решаването на козметични проблеми – боядисайте стените с неутрални цветове, попълнете пукнатини на линията на косата, облечете подове и / или заменете килимите.

На следващо място, работете върху функционалните въпроси. Тази част може да бъде скъпа. Така че, ако има няколко проблема, дайте приоритет на тези, които изискват незабавно внимание и биха могли драстично да повлияят на потенциала на вашия имот да бъде продаден. Проблемите с покрива и водопровода трябва да са на първо място във вашия списък. Ако основни уреди като отоплителната или климатичната система са счупени, уверете се, че сте ги поправили или сменили.

Почистете добре апартамента. Отървете се от претрупвания и други лични неща. Елиминирайте неприятните миризми. Работете, за да направите вашия апартамент светъл и просторен.

Затворете сделката

След като получите оферта, която ви харесва, официално я приемете. След като направите това, продължавате да се грижите за необходимите документи за приключване. Освен това трябва да определите официална дата за преместване и плащане.

Определено продажбата на апартамент е не лека задача през наши дни.

rolex replica uk breitling replica rolex replica